Rietdekker Nijmegen

Wij kunnen u als rietdekker in Nijmegen uitstekend van dienst zijn


Rietdekkersbedrijf Koen Turk helpt u in Nijmegen graag met het aanleggen, onderhouden of de renovatie van uw rieten dak. Als organisatie beschikken wij over jarenlange ervaring op het gebied van dakdekken. Wij kunnen u dan ook niet alleen helpen met het aanleggen van een rieten dak, maar wij geven u ook graag informatie over het onderhouden van een rieten dak. Rietdekkersbedrijf Koen Turk helpt u natuurlijk meteen verder als u contact met ons opneemt voor meer informatie.

Rietdekkersbedrijf Koen Turk helpt in Nijmegen met de aanleg van een nieuw rieten dak


Als u een rieten dak wilt laten aanleggen in Nijmegen staat Rietdekkersbedrijf Koen Turk klaar om u te helpen. Wanneer u zeker wilt zijn van een prachtig eindresultaat dan maken wij altijd gebruik van hoogwaardig riet. Omdat riet een natuurproduct is zorgen wij dat de rietkwaliteit wordt beoordeelden verwerkt met behulp van onze ervaring, vakkennis en deskundigheid. Wij kunnen u ook helpen met regelmatig onderhoud om te zorgen dat uw rieten dak er voor langere tijd prachtig uit blijft zien.

Rieten dak Nijmegen


Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen als u een vrijblijvende offerte zoekt. U krijgt van ons ook meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze. Als u verdere vragen heeft dan beantwoorden wij deze natuurlijk ook graag. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen met 0488 45 33 31 of een e-mail te sturen naar info@koenturk.nl.

Rietdekker
Nijmegen