Onderhoud en aanleggen Rieten dak

Aanleg of onderhoud van uw Rieten dak door rietdekkersbedrijf Koen Turk


Rietdekkersbedrijf Koen Turk helpt u in Nijmegen graag met het aanleggen, onderhouden of de renovatie van uw rieten dak. Als organisatie beschikken wij over jarenlange ervaring op het gebied van dakdekken. Wij kunnen u dan ook niet alleen helpen met het aanleggen van een rieten dak, maar wij geven u ook graag informatie over het onderhouden van een rieten dak. Rietdekkersbedrijf Koen Turk helpt u natuurlijk meteen verder als u contact met ons opneemt voor meer informatie.

Rietdekkersbedrijf Koen Turk voor nieuwbouw rieten daken en onderhoud


Als u een rieten dak wilt laten aanleggen  staat Rietdekkersbedrijf Koen Turk klaar om u te helpen. Wanneer u zeker wilt zijn van een prachtig eindresultaat dan maken wij altijd gebruik van hoogwaardig riet. Omdat riet een natuurproduct is zorgen wij dat de rietkwaliteit wordt beoordeelden verwerkt met behulp van onze ervaring, vakkennis en deskundigheid. Wij kunnen u ook helpen met regelmatig onderhoud om te zorgen dat uw rieten dak er voor langere tijd prachtig uit blijft zien.

Rietdekkersbedrijf Koen Turk


Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen als u een vrijblijvende offerte zoekt. U krijgt van ons ook meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze. Als u verdere vragen heeft dan beantwoorden wij deze natuurlijk ook graag. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen met 0488 45 33 31 of een e-mail te sturen naar info@koenturk.nl.

Onderhoud
en
aanleggen
Rieten
dak