Onderhoud rieten dak Gelderland

Voor onderhoud, het impregneren of de renovatie van een rieten dak in Gelderland


Onderhoud rieten dak Gelderland? De renovatie, het periodiek onderhoud of het impregneren van uw rieten dak in Gelderland kunt u overlaten aan professioneel rietdekkersbedrijf Koen Turk. Door onze jarenlange ervaring in te zetten op het gebied van dakdekken kunnen wij zorgen voor het beste eindresultaat. Wij helpen u graag om er voor te zorgen dat uw dak er prachtig uit blijft zien. Rietdekkersbedrijf Koen Turk helpt u graag, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie

Koen Turk Rietdekkersbedrijf helpt u met renovatie, onderhoud en het impregneren van uw rieten dak in Gelderland


Met jarenlange ervaring is Rietdekkersbedrijf Koen Turk in staat u uitstekend van dienst te zijn. Wanneer u onze hulp inschakelt bent u zeker dat de renovatie van uw rieten dak in goede handen is, maar ook voor het onderhoud of het impregneren kunt u onze hulp in Gelderland inschakelen. Rietdekkersbedrijf Koen Turk zorgt altijd voor beste eindresultaat. Wij maken hierom enkel gebruik van hoogwaardig riet. Om de levensduur van uw rieten dak aanzienlijk te verlengen raden wij u aan regelmatig onderhoud te laten plegen. Natuurlijk kunnen wij u hierbij helpen.

Het leggen en onderhouden van een rieten dak is vakwerk, het is een oud ambacht dat hoge eisen stelt aan de deskundigheid en vakbekwaamheid van de rietdekker. Wij leggen geen andere dakbedekkingen aan, het rieten dak is onze specialiteit en werken daarom alleen met het natuurproduct riet. Rietdekkersbedrijf Koen Turk profileert zich als een rietdekkersbedrijf dat werkt volgens de meest recente veiligheids-, milieu- en kwaliteitsnormen.

Bij gedetailleerde rieten daken met dakkapellen, rondingen of met afwijkende vormen, waar veel gepast en gemeten moet worden, nemen wij de tijd zodat elk detail, maatwerk een esthetische aanzicht krijgt. Wij leveren enkel kwaliteit. Om kwaliteitswerk te kunnen leveren, laten wij ons continu informeren betreffende vernieuwingen op mijn vakgebied. Kennis en vaardigheden uitwisselen, doen wij regelmatig met collega rietdekkers in de omgeving, waar wij tevens nauw mee samenwerken. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Vakfederatie rietdekkers.

Schakel onze hulp in voor onderhoud van uw rieten dak in Gelderland


Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Voor de antwoorden op verdere vragen dan geven wij deze natuurlijk graag. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen met 0488 45 33 31 of een e-mail te sturen naar info@koenturk.nl.

Onderhoud
rieten
dak
Gelderland