Rietdekker Kilder

Nieuw rieten dak in Kilder? Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf?


Als rietdekker kunnen wij voor u in Kilder een nieuwbouw rieten dak aanleggen. Als u een nieuwbouw woning heeft, of een bestaande woning waar u een nieuw rieten dak op wilt leggen, schakel dan de hulp in van ervaren rietdekkersbedrijf Koen Turk. Wij zijn actief in geheel Kilder. Als rietdekker beschikken wij over jarenlange ervaring en maken wij altijd gebruik van de beste kwaliteit materialen. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Rietdekkersbedrijf Koen Turk zorgt in Kilder voor de aanleg van een nieuw rieten dak


Wanneer u een nieuwbouw huis in Kilder laat bouwen of op een bestaande woning een nieuw rieten dak wilt laten aanleggen, dan staat Rietdekkersbedrijf Koen Turk als rietdekker klaar om u te helpen. Om te zorgen dat u zeker bent van een prachtig eindresultaat maken wij altijd gebruik van hoogwaardig riet. Aangezien riet een natuurproduct is, beoordelen wij de rietkwaliteit en verwerken wij dit product met behulp van onze ervaring, vakkennis en deskundigheid. Om te zorgen dat uw rieten dak er voor langere tijd prachtig uit blijft zien, kunnen wij u ook helpen met regelmatig onderhoud.

Het leggen en onderhouden van een rieten dak is vakwerk, het is een oud ambacht dat hoge eisen stelt aan de deskundigheid en vakbekwaamheid van de rietdekker. Wij leggen geen andere dakbedekkingen aan, het rieten dak is onze specialiteit en werken daarom alleen met het natuurproduct riet. Rietdekkersbedrijf Koen Turk profileert zich als een rietdekkersbedrijf dat werkt volgens de meest recente veiligheids-, milieu- en kwaliteitsnormen.

Bij gedetailleerde rieten daken met dakkapellen, rondingen of met afwijkende vormen, waar veel gepast en gemeten moet worden, nemen wij de tijd zodat elk detail, maatwerk een esthetische aanzicht krijgt. Wij leveren enkel kwaliteit. Om kwaliteitswerk te kunnen leveren, laten wij ons continu informeren betreffende vernieuwingen op mijn vakgebied. Kennis en vaardigheden uitwisselen, doen wij regelmatig met collega rietdekkers in de omgeving, waar wij tevens nauw mee samenwerken. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Vakfederatie rietdekkers.

Rieten dak Kilder


U bent altijd welkom contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Heeft u vragen dan beantwoorden wij deze natuurlijk ook graag. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen met 0488 45 33 31 of een e-mail te sturen naar info@koenturk.nl.

Rietdekker
Kilder