Onderhoud rieten dak

Het onderhouden van uw rieten dak is belangrijk voor de kwaliteit van het dak. Het goed afvoeren van water is erg belangrijk, mossen en algen op een rieten dak houden het vocht juist langer vast. Goed en periodiek onderhoud aan uw rieten dak verlengt de levensduur en behoudt de mooie uitstraling van uw dak. Rietdekkersbedrjf Koen Turk verzorgt alle onderhoudswerkzaamheden voor uw rieten dak. Slijtage aan uw rieten dak hangt samen met verschillende factoren, goed onderhoud van een rieten kap vraagt om vakkundig maatwerk.

Een rieten dak van Rietdekkersbedrijf Koen Turk wordt vakkundig aangebracht.  Met goed onderhoud is dit een verantwoorde investering voor jaren. De levensduur varieert van 25 jaar tot 40 jaar maar langer is geen uitzondering. Ook wanneer u uw dak niet door ons bedrijf heeft laten leggen kunt u uiteraard van onze diensten gebruik maken. Wij voorzien u graag van goed advies voor de beste oplossing voor uw specifieke situatie. 

De beste aanpak is uiteraard afhankelijk van de staat van het dak. Is uw dak aan renovatie toe dan verzoeken wij u contact op te nemen. Wij voorzien u graag van het juiste advies en een heldere offerte. Rietdekkersbedrijf Koen Turk is aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers.
Voor
een
lange
levensduur