Rietdekker Arnhem

Wij kunnen u als rietdekker in Arnhem uitstekend van dienst zijn


Rietdekker Arnhem? Rietdekkersbedrijf Koen Turk helpt u in Arnhem graag met het aanleggen, onderhouden of de renovatie van uw rieten dak. Als organisatie beschikken wij over jarenlange ervaring op het gebied van dakdekken. Wij kunnen u dan ook niet alleen helpen met het aanleggen van een rieten dak, maar wij geven u ook graag informatie over het onderhouden van een rieten dak. Rietdekkersbedrijf Koen Turk helpt u natuurlijk meteen verder als u contact met ons opneemt voor meer informatie.

Rietdekkersbedrijf Koen Turk helpt u in Arnhem graag met het aanleggen, onderhouden of de renovatie van uw rieten dak


Als u een rieten dak wilt laten aanleggen in Arnhem staat Rietdekkersbedrijf Koen Turk klaar om u te helpen. Wanneer u zeker wilt zijn van een prachtig eindresultaat dan maken wij altijd gebruik van hoogwaardig riet. Omdat riet een natuurproduct is zorgen wij dat de rietkwaliteit wordt beoordeelden verwerkt met behulp van onze ervaring, vakkennis en deskundigheid. Wij kunnen u ook helpen met regelmatig onderhoud om te zorgen dat uw rieten dak er voor langere tijd prachtig uit blijft zien.

Het leggen en onderhouden van een rieten dak is vakwerk, het is een oud ambacht dat hoge eisen stelt aan de deskundigheid en vakbekwaamheid van de rietdekker. Wij leggen geen andere dakbedekkingen aan, het rieten dak is onze specialiteit en werken daarom alleen met het natuurproduct riet. Rietdekkersbedrijf Koen Turk profileert zich als een rietdekkersbedrijf dat werkt volgens de meest recente veiligheids-, milieu- en kwaliteitsnormen.

Bij gedetailleerde rieten daken met dakkapellen, rondingen of met afwijkende vormen, waar veel gepast en gemeten moet worden, nemen wij de tijd zodat elk detail, maatwerk een esthetische aanzicht krijgt. Wij leveren enkel kwaliteit. Om kwaliteitswerk te kunnen leveren, laten wij ons continu informeren betreffende vernieuwingen op mijn vakgebied. Kennis en vaardigheden uitwisselen, doen wij regelmatig met collega rietdekkers in de omgeving, waar wij tevens nauw mee samenwerken. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Vakfederatie rietdekkers.

Rietdekker Arnhem? Schake onze hulp in. 


Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen als u een vrijblijvende offerte zoekt. U krijgt van ons ook meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze. Als u verdere vragen heeft dan beantwoorden wij deze natuurlijk ook graag. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen met 0488 45 33 31 of een e-mail te sturen naar info@koenturk.nl.

Rietdekker
Arnhem