Over ons

Riet laat zich makkelijk inpassen in elke omgeving. Door de natuurlijke kleur en de zachte uitstraling worden tegenwoordig rieten daken op allerlei gebouwen verspreid over heel Nederland toegepast. Zowel in landelijk als stedelijk gebied wordt riet toegepast op daken en gevels. Soms om een gebouw op te laten gaan in de omgeving, soms om juist te contrasteren met de omgeving. Bij Rietdekkersbedrijf Koen Turk zorgen we voor rieten dak van hoge kwaliteit met een prachtige uitstraling.

Bij gedetailleerde rieten daken met dakkapellen, rondingen of met afwijkende vormen, waar veel gepast en gemeten moet worden, nemen wij de tijd zodat elk detail, maatwerk een esthetische aanzicht krijgt. Wij leveren enkel kwaliteit. Om kwaliteitswerk te kunnen leveren, laten wij ons continu informeren betreffende vernieuwingen op mijn vakgebied. Kennis en vaardigheden uitwisselen, doen wij regelmatig met collega rietdekkers in de omgeving, waar wij tevens nauw mee samenwerken. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers.

Uw woning zal een ware metamorfose ondergaan wanneer een dak bedekt met pannen vervangen wordt door een rieten dak. De laatste jaren is dit erg in opkomst vanwege het rustgevende en duurzame karakter van riet, de hoge isolatiewaarden en de sfeervolle uitstraling. Wij voorzien u graag van advies of een heldere offerte voor uw rieten dak. 

met
gevoel
voor
ambacht