Rietdekker Kesteren

Koen Turk Rietdekkersbedijf is al jarenlang actief in Kesteren en omgeving. Riet laat zich makkelijk inpassen in elke omgeving. Door de natuurlijke kleur en de zachte uitstraling worden tegenwoordig rieten daken op allerlei gebouwen verspreid over heel Nederland toegepast. Zowel in landelijk als stedelijk gebied wordt riet toegepast op daken en gevels. Soms om een gebouw op te laten gaan in de omgeving, soms om juist te contrasteren met de omgeving. Bij Rietdekkersbedrijf Koen Turk zorgen we voor rieten dak van hoge kwaliteit met een prachtige uitstraling.

Bij gedetailleerde rieten daken met dakkapellen, rondKesteren of met afwijkende vormen, waar veel gepast en gemeten moet worden, nemen wij de tijd zodat elk detail, maatwerk een esthetische aanzicht krijgt. Wij leveren enkel kwaliteit. Om kwaliteitswerk te kunnen leveren, laten wij ons continu informeren betreffende vernieuwKesteren op mijn vakgebied. Woont u in Kesteren en wilt u advies voor uw rieten dak? Neem dan contact met ons op. Ons bedrijf is aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers.

Uw woning zal een ware metamorfose ondergaan wanneer een dak bedekt met pannen vervangen wordt door een rieten dak. De laatste jaren is dit erg in opkomst vanwege het rustgevende en duurzame karakter van riet, de hoge isolatiewaarden en de sfeervolle uitstraling. Wij voorzien u graag van advies of een heldere offerte voor uw rieten dak.
Op zoek naar een rietdekker in de omgeving Kesteren? Bel of mail rietdekkersbedrijf Koen Turk. 

Rietdekker
Kesteren