Rietdekker Achterhoek

Nieuw dak, renovatie of onderhoud: deze rietdekker Achterhoek helpt u


Rietdekker Achterhoek nodig? Rietdekkersbedrijf Koen Turk is gevestigd in het Achterhoekse Gendringen en helpt u graag met het aanleggen, onderhouden of de renovatie van uw rieten dak. Profiteer van onze jarenlange ervaring als rietdekker in deze regio. Wij helpen u graag met het aanleggen van een (nieuw) rieten dak, maar ook het renoveren of onderhouden van een bestaand rieten dak kunt u aan ons overlaten. 

Rietdekker Achterhoek met oog voor kwaliteit

We horen veel van onze klanten twijfelen over de levensduur van hun rieten dak. De levensduur van een rieten dak hangt onder andere af van de kwaliteit van het gebruikte riet, gecombineerd met vakkundige aanleg en regelmatig onderhoud. Als u kiest voor rietdekker Achterhoek Koen Turk, dan weet u in ieder geval dat u wat dit betreft goed zit. 

- We gebruiken alleen het beste riet, onafhankelijk onderzocht en getest. Het beste riet hoeft overigens niet per sé het duurste riet te zijn.

- We hebben vakkundig, geschoold personeel met oog voor detail.

- We impregneren uw dak tegen mos- en algvorming voor een langere levensduur.

Riet dekken: ook ambachten kennen innovaties

Het leggen en onderhouden van een rieten dak is vakwerk, het is een oud ambacht dat hoge eisen stelt aan de deskundigheid en vakbekwaamheid van de rietdekker. Er zijn echter zelfs bij een ambacht ook actuele ontwikkelingen, nieuwe kennis en zelfs innovaties. Denk aan nieuwe vormen van isolatie, eisen ten aanzien van brandveiligheid en milieu. Rietdekkersbedrijf Koen Turk profileert zich als een Achterhoekse rietdekker die werkt volgens de meest recente veiligheids-, milieu- en kwaliteitsnormen. We adviseren u dan ook graag als u vragen heeft over bijvoorbeeld het isoleren van uw dak.

Om kwaliteitswerk te kunnen leveren, laten wij ons continu informeren betreffende vernieuwingen op ons vakgebied. Koen Turk zit als bestuurslid van de Vakfederatie Rietdekkers wat dit betreft dicht bij het vuur. Kennis en vaardigheden uitwisselen doen wij ook regelmatig met collega rietdekkers in de Achterhoek en daarbuiten, waar wij tevens nauw mee samenwerken. 

Rietdekker Achterhoek? Neem contact op. 


Voor een vrijblijvende offerte van deze rietdekker in de Achterhoek neemt u contact met ons op. We komen graag bij u langs voor advies. We informeren u graag over de mogelijkheden en onze werkwijze. Als u verdere vragen heeft dan beantwoorden wij deze natuurlijk ook graag. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen met 0488 45 33 31 of een e-mail te sturen naar info@koenturk.nl.

Rietdekker
Achterhoek