Rietdekker Deventer

Op zoek naar een rietdekker Deventer? Rietdekkersbedijf Koen Turk is al jarenlang actief in Deventer en wijde omgeving. Met passie en ambacht zorgen de vakkundige medewerkers voor een kwalitatief rieten dak, of u nu een nieuw dak wilt, of uw bestaande dak wilt aanpakken.

De rietdekker in Deventer voor een nieuw dak

U heeft een nieuw rieten dak nodig? Deventer Rietdekker Koen Turk adviseert u graag over het geheel: welke materialen en isolatie zijn het beste om onder uw rieten dak te gebruiken? Waar en hoe wilt u ramen of dakkappellen en welke afwerking wenst u? Met jarenlange ervaring én actuele vakkennis op het gebied van materialen en isolatie weet hij exact welke ondergrond en welk dak het beste bij uw project past.

Maar ook uw rietdekker bij renovatie

Uw woning zal een ware metamorfose ondergaan wanneer een dak bedekt met pannen vervangen wordt door een rieten dak, of wanneer uw oude rieten dak weer wordt vernieuwd. De laatste jaren is dit riet weer erg in opkomst vanwege het rustgevende en duurzame karakter van riet, de hoge isolatiewaarden en de sfeervolle uitstraling. Wij voorzien u graag van advies of een heldere offerte voor uw rieten dak.

Rietdekker met oog voor kwaliteit

Rietdekkersbedrijf Koen Turk is een rietdekker Deventer met oog voor kwaliteit. Hoe we dat doen?

  • We besteden veel aandacht aan het zoeken naar de beste materialen. Dat is cruciaal omdat de kwaliteit van het riet cruciaal is voor de levensduur van uw dak.  
  • We werken enkel met geschoold, vakkundig personeel
  • We impregneren uw rieten dak regelmatig, om mos- en algenvorming tegen te gaan. Dit verlengt de levensduur van uw dak aanzienlijk.

Als bestuurslid van de vakfederatie rietdekkers zit Koen Turk dicht bij het vuur en is hij zeer goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. 

Woont u in Deventer of omgeving en wilt u advies of een vrijblijvende prijsopgave voor uw rieten dak? Neem dan contact met ons op. Ons bedrijf is aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers.

Rietdekker
Deventer