Nieuwbouw en van pannen naar riet

Voor het aanbrengen van een nieuw rieten dak en het vernieuwen van een bestaand rieten dak, maken wij gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit riet. Riet is een natuurproduct en het beoordelen van de rietkwaliteit en het verwerken van dit product vragen ervaring, vakkennis en deskundigheid.

 

Kwaliteit

Ons bedrijf houdt een hoge maatstaaf aan. Het is dan ook geen enkel probleem om u tien jaar garantie te geven op de kwaliteit en uitvoering van een rieten dak, dat door ons is gelegd. Als u kiest voor een rieten dak, dan is het van belang te weten dat er qua onderconstructie twee principes zijn:

 

   De traditionele, open constructie, hier wordt het riet op latten gebonden.

   De gesloten constructie (het schroefdak) hier wordt het riet geschroefd op een gesloten onderconstructie

 Wat uw keuze ook mag zijn: een egaal en goed gesloten dak aanleggen kost tijd. Wij nemen de tijd om een kwalitatief uitstekend dak aan te brengen.

 

Prijs & Detail

De prijs van een nieuw rieten dak is afhankelijk van de details in het dak en de eventuele bijkomende kosten, zoals het slopen van de bestaande dakbedekking, het plaatsen van steigerwerk, het aanbrengen van nokvorsten en het afvoeren van het afvalriet.

 

Wij zijn ons ervan bewust dat er veel informatie op u af komt. Om deze reden zijn wij dan ook bereid om al uw vragen omtrent een nieuw rieten dak bij u thuis te beantwoorden. Ook kunnen wij u dan van een advies op maat voorzien.